LifestyleByMe

Okej balen...

Publicerad 2015-06-03 10:05:33 i Allmänt,

hur var det igentligen?
 
Jo i söndags var det dags, balen. många ser detta som årets höjd punkt, men nej jag kan inte påstå att jag tyckte det var någon höjdare, tyvärr! Vi är 4 tjejer i klassen var av jag var den ända som inte hade en "dejt". Vissa hade börjat dricka innan fotograferingen äns hade börjat, alla hade sina föräldrar där som tog kort och allt utom jag kändes det som, då mina var upptagna med andra grejer. 
 
Maten var ändå godare än vad jag trodde på förhand iallafall så det var en positiv sak, jag fick nästan ha "den där killen" som min bordskavaljer! Tråkigt nog bara nästan, men men bättre än långt ifrån... 
 
Sedan då, folket festade så det stod härliga till, visst är det inget fel på det men för mig som inte är "festartypen" är det inte roligt precis, speciellt när man rean på bussresan till stället vi var på började bli trött och inte orkade hålla ögonen öppna, och inte blev det bättre av att bara sitta still...Så jag skickade efter mamma vid halv 11 tiden, detta då det verkligen var svårt att få ögonen att inte börja rinna av trötthet. 
 
Men innan jag går hade jag ändå kul, men samtidigt blev det än klump i magen när men ser "den där killen" hålla om en annan i klassen, detta på dansgolvet till riktig housemusik... så visst det betyde inget men jag blev ändå i någon form avundsjuk... Men borde jag verkligen bli det, jag menar jag vågar ju förtusan inte prata med honom, jag sitter bara och stirrar på honom tills han kollar så jag kan kolla bort. Jag ler och han ler tillbaka, men det betyder säkert inget för honom ändå. 
 
Önskar bara att det vore lättare, för på ett sätt känns det som om han gillar mig, men i nästa sekund vet jag inte vad jag ska tro.
 
Aja någonstans löser det sig nog, förhoppningsvis iallafall.
 
Snart är det iallafall studenten 11juni för att vara exakt inte långt kvar med andra ord! Och med detta går jag faktiskt ut med 2st B vilket i mina ögon är helt otroligt det är betyg man bara skulle kunna dröma om! Sedan att även få ett C i Företagsekonomi är även det bara något jag inte kunnat tro i börjag av kursen, men jag lyckades. Så Design och ekonomi är något för mig helt enkelt, men det är också något jag ska bevisa när jag väl ska bygga om mitt egna ställe!
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela